resources4gaming.com

Wanted side quests solution

Walkthrough of ALL Batman Arkham Knight's Most Wanted side missions

 

Let's see what they are and how to complete all the secondary missions of the game.



Wanted side quests solution

In Batman Arkham Knight ci sono 14 side missions of the most wanted in total. Completing them all will serve you to unlock different Trophies / Achievements, but also to see the true ending of the story. In this guide we see:

  • what are all the side missions
  • which trophies / achievements they unlock
  • how / when they start
  • solution to complete them

1. "Sacrificial Victim" wanted side quest
Objective: to rescue Jack Ryder, capture the deacon Blackfire
How to start: you must first advance a lot in the main story, this mission will not start until you have reached a percentage of 90% in "City of Fear".
Result unlocked: The sect
Solution: guide to rescue Jack Ryder in Batman Arkham Knight

2. "Gotham on Fire" wanted side quest
Objective: put out fires, capture Firefly
How to get started: As you progress through the main story, you will receive a notification informing you of fires at Gotham's fire stations.
Unlocked result: Days of Fire
Solution: guide to catch Firefly in Batman Arkham Knight


3. "Arms smuggling" wanted side quest
Objective: destroy the weapons depots, capture the Penguin
How to get started: As you progress through the main story, you will be directed to the first weapon depot, then you will receive notifications as you progress further in the story.
Result unlocked: Cold World
Solution: guide to catch the arms dealer in Batman Arkham Knight


4. "Riddler's Revenge" wanted side quest
Objective: Complete the Riddler's Trials, capture the Riddler
How to start: you must first advance a lot in the main story, this mission will not start until you have reached a percentage of 90% in "City of Fear".
Unlocked achievement: Solve this + all results related to trials + all achievements related to collectibles (trophies, puzzles, destructible items, rioters with bomb)
Solution: guide to catching the Riddler in Batman Arkham Knight

5. "Occupy Gotham" Wanted Side Quest
Objective: destroy all the militia watchtowers
How to start: You will have to destroy the first watchtower as part of one of the main missions, then you can continue with the others.
Unlocked achievement: Gotham Gates
Walkthrough: guide to watchtowers in Batman Arkham Knight

6. "Campaign for Disarmament" wanted side quest
Objective: to defuse the Militia's explosive devices
How to start: During the main story, you will receive a notification informing you of the bombs to be destroyed.
Result unlocked: Gotham slums
Solution: Militia bombs guide in Batman Arkham Knight

7. "The Perfect Crime" Side Quest
Objective: to find the bodies of the victims, to capture the serial killer Professor Pyg
How to start: This mission is activated in the early stages of the game, but you will have to go through the main story to be able to move forward and find all the bodies.
Unlocked result: In line at the butcher
Solution: guide to catch the Serial Killer in Batman Arkham Knight


8. "Friend in Need" Wanted Side Quest
Objective: Rescue Lucius Fox, capture the identity thief Hush
How to get started: This mission activates towards the end of the main story, when Alfred informs you that contact with Lucius Fox has been lost.
Unlocked result: Double criminality
Solution: guide to rescue Lucius Fox in Batman Arkham Knight


9. "Heir of the Hood" wanted side quest
Objective: find the fire symbols, capture Azrael
How to get started: You will be notified throughout the story
Unlocked achievement: Angel in the dark
Solution: guide to catch Azrael in Batman Arkham Knight

10. "Armored and dangerous" wanted side quest
Objective: destroy the Militia tanks
How to start: This mission begins after destroying the first militia APC as part of a main mission, later Alfred will notify the other tanks.
Unlocked result: Automobile junkyard
Walkthrough: Militia armored car guide in Batman Arkham Knight

11. Secondary quest wanted "Duty first"
Objective: to rescue the firefighters of station 17
How to start: This mission is activated early in the game, but you will have to go through the main story to be able to move forward and find all the firefighters.
Result unlocked: Innocent victims
Solution: guide to rescue the firefighters in Batman Arkham Knight


12. "Two-Face Bandit" wanted side quest
Objective: to foil bank robberies, capture Two-Face
How to start: Throughout the story, Alfred will inform you of the bank robberies, so you will have to go there to stop them.
Unlocked result: Jekyll and Hyde
Solution: guide to capture Two Faces in Batman Arkham Knight

13. "Creature of the Night" wanted side quest
Objective: to capture the bat man, cure the doctor
How to start: You can only start this mission after a significant advancement in the main story, on Miagami Island.
Result unlocked: Crazy for bats
Solution: guide to catch the creature of the night in Batman Arkham Knight


14. "Conquer the Streets" wanted side quest
Objective: destroy all militia checkpoints
How to get started: This mission will unlock a little later in the game. Unlike the other side missions you will not receive any notification to start it, but it will activate automatically when you get close to one of the checkpoints. There will be no warnings for subsequent checkpoints, however, you shouldn't have any difficulty finding them all with the help of our guide.
Result unlocked: The streets of Gotham
Walkthrough: guide to Militia checkpoints in Batman Arkham Knight

Do you want to be an expert and know all the tricks, guides and secrets for your video games? Resources4gaming.com we are a group of enthusiasts of video games, as well as comics and movies, who want to share the best news, secrets, guides and tips. We offer the best content in order to be a source of useful information, so here you can find the latest news, guides, tricks, secrets and tips so you can enjoy your favorite entertainment to the fullest. Are you ready to get all the achievements of that game that you are struggling with? Enter and enjoy your favorite video game to the fullest!
Xbox 360 Spec Ops The Line Achievements Solution ❯
Add a comment from Wanted side quests solution
Comment sent successfully! We will review it in the next few hours.